Клиенти

ourClientsBigLogos-02

Мобилтел ЕАД

Първият телекомуникационен оператор в България. Компанията предлага разнообразни продукти и услуги: телефония, интернет, телевизия и специализирани ИТ решения. Клиентите на Мтел наброяват над 5.5 милиона абоната. Компанията поддържа широка мрежа от търговски обекти в цялата страна.

https://www.mtel.bg

ourClientsBigLogos-02

Vivacom

Търговската марка Vivacom е собственост на Българска Телекомуникационна компания. VIVACOM е тясно специализирана в  предоставянето на  телекомуникационни услуги - от мобилни и фиксирани гласови услуги, високоскоростен Интернет достъп чрез VIVACOM NET, от услуги за пренос на данни през мобилни и фиксирани мрежи до индивидуални телекомуникационни решения.

https://www.vivacom.bg

ourClientsBigLogos-03

UniCreditBulbank

УниКредит Булбанк е най-голямата българска банка с активи над 12 млрд. лева към края на декември 2012 г. Банката обслужва над един милион граждани и домакинства, частни клиенти, малки и средни предприятия, големи местни и международни компании и др.

http://www.unicreditbulbank.bg

ourClientsBigLogos-03

Сити Център Ловеч

Сити център Ловеч е търговски комплекс от типа Мол - с модерна техноархитектура и голяма търговска площ, в която са представени известни търговски марки. Сградата се намира на пешеходната зона, в идеалния център на град Ловеч и предлага на своите посетители приятно пазаруване в уютна среда.

ourClientsBigLogos-05

ОRANGE Center

Първата по рода си верига от магазини, която предлага на едно място книги, музикални и видео продукти, канцеларски материали и продукти за офиса, копирни услуги. Голямата търговска площ на магазините, съчетана с микса и концепцията „Books, Music, Stationery” превръщат веригата в уникално за България търговско начинание, интегриращо модерния дух и култура на обществото.

http://www.orangecenter.bg/

ourClientsBigLogos-06

ESPRIT

Немската компания Esprit е водещ производител на облекла, обувки и аксесоари. Компанията поддържа лидерски позиции сред търговците в цяла Европа. В България ексклузивен представител на марката  е фирма Апарел Ритейл. Фирмата има изградена търговска мрежа в градовете София, Бургас и Варна.

www.esprit.com

ourClientsBigLogos-08

Мегияс

Фирма "И.А. Спорт-99" ООД развива търговия с обувки от  1991г. Фирмата се занимава с внос на мъжки, дамски, детски обувки и чанти, предимно от Белгия, Франция, Италия, Португалия, Унгария, Финландия, Холандия, Китай, Турция и много други. От 2001г. развиват  собствено производство с марките "Мегияс ®", "Alligators ®", "Gabriela Juliani ®", "Foot Secrets ®" и "Bamborino ®".

http://www.megias.bg

ourClientsBigLogos-mercari

Меркари България

Компанията внася от Германия и Холандия широка гама стоки за бита и домакинството. Меркари България е официален представител за страната на електродомакинската техника CLATRONIC и AEG. Компанията поддържа и развива търговската си мрежа в цялата страна.

ourClientsBigLogos-chipolino

Chipolino

Чиполино ЕООД е българска компания специализирана в производството и търговията с бебешки и детски продукти с марките “Chipolino VIP”,“Chipolino” и “Baby Max”. Продуктовата гама на компанията включва бебешки колички, столчета за кола, столчета за хранене, кошари за спане и игра и други. Чиполино ЕООД работи с най-големите дистрибутори в България и с повече от 100 търговски обекта в цялата страна. Притежава 5 фирмени магазина в Пловдив и София.

http://chipolino.com

ourClientsBigLogos-10

MaxCOM

Макском ЕООД е българска компания специализирана в производство на велосипеди. На българския пазар е добре позната със собствената й марка велосипеди Sprint. Компанията се ползва с много добра репутация и популярност на международния пазар.  Фирмата работи с водещи дистрибутори в цялата страна и едновременно с това поддържа собствени магазини.

http://maxcombike.com

ourClientsBigLogos-11

Аптеки МЕДЕЯ

Верига аптеки Медея притежава над 20 обекта на територията на град София. Компанията поддържа широка продуктова гама от лекарствени средства и козметични продукти.

http://www.aptekamedea.bg

ourClientsBigLogos-12

Верига детски магазини KINDERLAND

Компанията е официален  ексклузивен представител на детските марки  Cichlid® и MACKAYS® за България. Компанията поддържа над 15 търговски обекта в цялата страна.

http://www.borsa-elena.com

ourClientsBigLogos-12

Мол Габрово

Мол Габрово е търговско развлекателен комплекс разположен в центъра на град Габрово. Мол Габрово разполага с 40 търговски обекта от различните сфери на модата и техниката, голям хипермаркет, ресторанти, заведения за бързо хранене, луксозни барове и кафенета. Мол Габрово предлага на жителите и гостите на града много развлекателни атракциони.

ourClientsBigLogos-12

My Silver

Верига магазини в цялата страна за търговия със сребърна бижутерия.

http://www.mysilver.bg

ourClientsBigLogos-12

Аптеки Адонис

„Адонис" е водеща верига аптеки в България. Началото на марката е поставено през 1999 година с отварянето на семейната аптека „Калинови" в град Русе. Днес веригата има 10 обекта в различни градове.

http://adonis.bg

ourClientsBigLogos-12

Аптеки Фарма Стор

Водеща верига от аптеки, позиционирани в градовете София и Бургас.

http://www.pharmastore.bg

ourClientsBigLogos-12

Аптеки 36,6 Пловдив

Апкети 36.6 стартират дейността си през 2002г в град Пловдив. Днес веригата притежава 18 аптеки в град Пловдив и региона.

http://www.apteki366.com

ourClientsBigLogos-12

Аптеки Рени Видин

Аптеки Рени са водеща верига в Северозападна България. Веригата се развива успешно повече от 20 години. Фирмата разполага с 20 обекта.

http://aptekireni.bg

ourClientsBigLogos-12

Сдружение на независимите аптеки

Неправителствена организация, позиционирана в град Велико Търново. Сдружението има за цел да обедини усилията и визията за развитие на аптечния бизнес на собственици от цялата страна. Организацията провежда регулярни обучения и конференции за своите членове.

http://www.iphu.bg

ourClientsBigLogos-12

Агрион

Агрион е водеща българска компания, специализирана в професионалното управление на земеделски активи. Агрион разполага с мрежа от офиси в цялата страна и високо квалифициран екип от специалисти в най-големите областни градове .

http://www.agrion.bg

Измервате ли обективно представянето на вашите магазини?