Представяне на аудио книга “Забравените истории на България. 7 урока за лидерство”

  • Начало
  • Актуално
  • Представяне на аудио книга “Забравените истории на България. 7 урока за лидерство”
predstavqne-7-uroka-cover

Представяне на аудио книга “Забравените истории на България. 7 урока за лидерство”

На 13.07.2016г Ивайло Кунев представи най-новата си аудио книга пред свои клиенти, бизнес партньори и близки приятели. Третата аудио книга се казва Забравените истории на България. 7 урока за лидерство. Събитието се проведе в столичния клуб Студио 5 в НДК. Някои от клиентите споделиха на сцената своите впечатления от въздействието на мотивационните истории върху техните колеги и служители.

Най-новата аудио книга на Ивайло Кунев по новаторски начин преплита на пръв поглед две разнопосочни теми – история и лидерство. Авторът е намерил вдъхновение от 7 малко популярни истории за велики българи и впечатляващи събития от българското минало.  Същевременно тези въздействащи разкази са пречупени през съвременното разбиране за лидерство и уменията, от които се нуждаем, за да го развием като качество.

В сферата на обучението и развитието на персонала този подход е познат като “storytelling”. При този подход водещо е предаването на емоция, при което силно се влияе на мотивацията за учене.

Авторът продължава да е верен на своите убеждения и разбирания, че ученето на нови знания и усъвършенстването на умения, може да се случва по всяко време и навсякъде и най-вече на път в колата. Аудио книгата е инструмент за учене в движение, без да е необходимо да отделяме специално време за това, да го планираме и т.н.

Вижте повече за книгата тук >>

predstavqne-7-uroka-01

predstavqne-7-uroka-02

predstavqne-7-uroka-03

predstavqne-7-uroka-04

Остави коментар

Измервате ли обективно представянето на вашите магазини?