Ритейл коучинг

Формула от 9 стъпки за растеж на ритейл бизнеса

Програмите, по които работя с клиентите си, включват различни стратегии, специално разработени инструменти и материали, които подпомагат оперативната работа на мениджърите. По време на срещите дискутираме вашите работни казуси, които затрудняват растежа на бизнеса ви, обсъждаме изпълнените от вас задачи, залагаме план за действие, чрез който да удвоите вашия ритейл бизнес.
Коя от опциите е най-подходяща за вас?


Програма “Premium”

Какво включва:

• 5 часа ритейл коучниг всеки месец;
• Диагностика потенциала на търговския обект;
• Допълнително е-мейл комуникация, телефонни разговори и достъп до всички обучителни програми.

Продължителността на програмата е 12 месеца и включва 5 часа индивидуална работа с клиента всеки месец. Програмата е специално разработена за собственици на търговски обекти, които искат бързи резултати или справяне с конкретен проблем по управлението на търговските обекти. По време на програмата активно създавам за всеки клиент специални инструменти за повишаване на продажбите, управление на клиентопотока към обекта и системи за категориен мениджмънт. По време на съвместната ни работа посещавам вашите обекти, диагностицирам проблемите и заедно действаме по отстраняването на слабостите. Имате допълнителен достъп до мен чрез е-мейл, телефонни разговори и достъп до всички обучителни програми и събития, които организирам.


Програма “Fast track”

Какво включва:
• 3 часа ритейл коучинг всеки месец
• Допълнителна е-мейл и телефонна комуникация

Програмата е с продължителност 12 месеца и включва 3 часа индивидуална работа всеки месец. Програмата е за собственици на търговски обекти, които искат постепенно да променят структурата на своята компания, да въведат нови стратегии и политики по отношение на процеса на продажба, маркетинг, мотивиране и задържане на служители въвеждане на промяна в структурата на компанията, въвеждане на нови процеси и политики за продажби, мотивиране на търговски персонал и маркетингова стратегия. Програмата позволя на клиентите да получат подкрепа при обсъждането на своите идеи за развитие, заедно да маркираме проблемните области и да действат самостоятелно на оперативно ниво в своите компании.


Програма “Online”

Какво включва:
• Групова програма – до 6 участника
• 60 мин. он-лайн среща за дискусии всяка седмица;
• Индивидуална среща на живо на всеки 4 месеца;
• Допълнителна подкрепа по е-мейл и телефон;
• Възможност за Networking;
• Получаване на обратна връзка от професионалисти

Програмата е с продължителност 12 месеца и е специално разработена за собственици, които често пътуват и нямат време за индивидуални регулярни срещи. Програмата осигурява възможност за тези, които предпочитат да учат и работят в група. Чрез ефекта на груповата динамика могат да получават ефективна обратна връзка от опитни професионалисти. По-голямата част от програмата се провежда он-лайн. На всеки 4 месеца участниците има възможност да провеждат индивидуални срещи, по време на които се обсъждат конкретни мерки за справяне, структурира се програма от стъпки, които да доведат до по-високи обороти и печалби на търговската верига. Програмата дава възможност на клиентите да работят самостоятелно и съобразно личното им темпо и график.Колко дълга е всяка програма?

Всяка програма е с продължителност 12 месеца. Опитът ми показва, че към средата на програмата клиентите отчитат първите сериозни резултати на промяна. Започват по-добре да структурират бизнеса си, да удвояват оборотите на отделните магазини и ефективно да мотивират персонала си с цел постигане на максимални резултати. В края на програмата се очаква да реализирате значителен ръст на ритейл бизнеса ви. Всичко е възможно, но е силно зависимо от Вашата лична мотивация, готовност да инвестирате част от малкото си свободно време в консултации, задачи и подготовка на нови стратегии, и отдаденост към процеса на работа.

Работи ли тази система? ДА!

Подходът, който прилагам при ритейл коучинга, дава постепенно своите резултати. Може да видите отзивите на клиенти, с които съм работил и работя в момента. Ще забележите, че резултатите от програмите са в тясна зависимост от вашата отдаденост и готовност да инвестирате време, търпение и желание за промяна. Не очаквайте, че положителните промени ще се случат за една нощ или седмица, ще отнеме време. Не случайно нашата съвместна работа е процес от срещи, работа с инструменти и поставяне на специфични цели. Програмата изисква работа всеки месец, но всички мои клиенти, които прилагат 9 стъпковата стратегия за развитие на търговски обекти, отчитат високи резултати при растежа и устойчивостта на бизнеса си. Най-радостното е, че клиентите споделят, че за кратък период от време възвръщат инвестицията си в ритейл коучниг.Направи запитване за ритейл коучинг


captcha

Споделено от клиенти:


Александър Събев – Управител на строителен хипермаркет “Модератор”
“Очакванията ми да получа ценна и практична информация бяха надминати с допълнение на изключително приятелска атмосфера и стил. В резултат успях да погледна бизнеса си от различен ъгъл и да предприема правилните стъпки за достигане на най-високи цели. Програмата за обучение ме обогати с много знания в областта на ритейла и истински ме мотивира да ги приложа на практика.
Смятам, че г-н Кунев и неговият екип са истински професионалисти и искрено ги препоръчвам. Всеки, който иска да поговори по-подробно с мен относно  Retail In Detail и Ивайло Кунев може да го направи на a.sabev@moderator.bg.”


Измервате ли обективно представянето на вашите магазини?