Трафик анализ и репорти

servicesDetailedIMG-01

Трафик анализ и репорти

Експертите на компанията ежедневно, седмично или месечно наблюдават данните за клиентопотока във вашите търговски обекти. Те следят представянето и идентифицират  определени тенденции в поведението на вашите клиенти и служители по часове, дни, седмици или специални събития. Екипът на компанията създава за вас пакет от репорти на дневна, седмична или месечна база за нивата на клиентопотока, коефициента на превръщане и цялостното представяне на отделен обект или цялата търговска верига. Репортите достигат  директно обработени до пощите на вашите мениджъри – от данни за висшите мениджъри до оперативно представяне (scorecards)  на ниво мениджъри на магазини – ние от Retail In Detail доставяме критична информация  до всяко едно ниво на компанията.

Екипът на Retail In Detail Traffic Consultant, който отговаря за вашата компания винаги е на разположение да обсъди с мениджърите ви различни действия на база идентифицирани тенденции.

Ако желаете да получите повече информация за тази услуга или да Ви бъде изготвена индивидуална оферта – изпратете ни запитване или се обадете

 

Измервате ли обективно представянето на вашите магазини?